Diyetisyen Web Tasarım

 

Diyetisyenler İçin Web Tasarım Hakkında

Diyetisyenler; sıhhatli bir halde kilo vermek yada kilo almak suretiyle beslenme alışkanlıklarını değişiklik yapmak isteyenlerin yardım almış olduğu danışmanlardır. Her insanın yeme-içme alışkanlığı değişik olduğundan bu alışkanlığı değiştirmeye yönelik stratejiler de birbirinden değişik olmaktadır. Dolayısıyla diyetisyenler kendisinden danışmanlık hizmeti alan her bireyle hususi olarak ilgilenen, her birine hususi beslenme programları oluşturan beslenme uzmanlarıdır. Diyetisyenler, tüm danışanlarıyla tek tek ilgilenmek ve hepsinin beslenme alışkanlığını tek tek izlemek durumundadır. Bu sebeple bir diyetisyen internet sayfası sahibi olmanın avantajları, diyetisyenlerin iş hayatına büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Peki, diyetisyenler için meydana getirilen bir web tasarım çalışmasında neler olabilir; bu mevzuyu yeni başlıkta görelim.

Diyetisyen Web Tasarımı Neler Barındırmalı?

Diyetisyen sitesi için yaptığımız tasarımda sitenin özelliklerini ve sayfalarını sizin hususi talepleriniz doğrulusunda oluşturabilmekteyiz. Neredeyse tüm diyetisyen internet sayfası içinde görülmesi ihtiyaç duyulan en temel sayfa ve özelliklerden bazıları aşağıda açıklanmıştır:

Canlı Destek: Her insanın kilosu ve beslenme alışkanlığı kendisine hususi olduğundan bu mevzu hakkında sormak istedikleri de anlık ve hususi olabilmektedir. Web sitenize girenlerin merak ettikleri mevzuyu size anlık olarak sorabilmeleri için web siteniz ve iş telefon numaralı whatsapp’ınız içinde bağlantı kurabiliriz.

Sıkça Sorulan Sorular: Diyetisyenler kişiye hususi hizmet vermekle birlikte, bazı mevzular genel olup birçok danışan tarafınca sorulmaktadır. Mesela; danışanlarınızın sizden hizmet almaya başlamadan ilkin sordurulmuş olduğu pek oldukça ortak mevzu vardır. Bu tür sorular için web sitenize şık bir “sıkça sorulan sorular” köşesi yapabiliriz.

Hakkımızda: Kendi özgeçmişinizi aktaracağınız sayfadır. Bu sayfada işinizle ilgili misyon ve vizyonunuza da yer verebilirsiniz. Böylelikle web sitenizi ilk kere ziyaret eden potansiyel müşterilerinizin sizi tanımasını sağlarsınız.

Referanslar yada Başarı Hikayeleri: Sizden danışmanlık hizmeti alarak amaçladıkları kiloya istedikleri süre içinde kavuşan danışanlarınızın profiline bu sayfada yer verebilirsiniz.

Rejim Programları: Rejim programları çoğunlukla kişiye hususi yazılır. Sadece her insana yararı dokunabilecek genel rejim programları bu sayfada paylaşılabilir.

Blog: İş alanınızla ilgili yazılar yazabileceğiniz, içerikler paylaşabileceğiniz sayfadır. Gıdalar, insanlığın genel ihtiyacı olarak devamlı araştırma mevzusudur. Bu yüzden ara sıra bilim dünyasından birçok besin hakkında yeni bilgiler duyulabilmektedir. İsterseniz bu detayları haber olarak da paylaşabilirsiniz.

İletişim: Size ulaşmak isteyenler için telefonunuzun, e-postanızın, adresinizin bulunmuş olduğu sayfadır. Adresinizi Google Map haritasıyla beraber sayfaya ekliyoruz.

Bu sayfalar ve özellikler, bir internet sayfası için temel sayfalardandır. Bunların yanı sıra web sitenizde başka eklentiler ve sayfalar da olabilecektir. Mesela web sitenizden rejim ürünleri satmayı düşünürseniz ürünler sayfası ve ödeme sistemi eklentisi de web sitenize dahil edilebilir. Hedefimiz size hususi kullanışlı bir yönetici paneline haiz bir diyetisyen internet sayfası tasarlamaktır. Yaptığımız tüm web tasarım emek harcamalarımobil uyumlu olup tüm cihazlarda rahatça kullanılabilmektedir.

Diyetisyen Sitesi Oluşturmak Haricinde Diyetisyenler İçin Öteki Hizmetlerimiz

Diyetisyenlere birçok avantaj saylayacak bir ustalaşmış web tasarım hizmetimiz ve öteki hizmetlerimiz için bizlerden teklif alabilirsiniz. Toplumsal medya yönetimi ve SEO emek vermesi diyetisyenler için sunabileceğimiz öteki hizmetlerimizdendir. Böylelikle diyetisyenlik mesleğindeki tanınırlığınız için çalışabiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Web Tasarımda Tipografinin Önemi Nedir?

Avukat Web Tasarım